Werkman Tweewielers - Ede


Werkman tweewielers

adres.png Schaapsweg 22
spacer.png 6712 BC Ede

telefoon.png 0613158504

mail.png info@werkmantweewielers.nl
website.png www.werkmantweewielers.nl


 

 

Werkman Tweewielers heeft een van de grootste showrooms van Ede die plaats biedt aan de meest uiteenlopende producten op het gebied van fietsen, accessoires en onderdelen. Werkman Tweewielers  werkt alleen samen met de beste leveranciers en is dealer van: Gazelle, Victoria, Cortina, Union, Sparta, Loekie en Dragg.
 
Op deze site vindt u een overzicht van de verschillende producten die Werkman Tweewielers  te bieden heeft. Het brede assortiment stelt ons in staat een compleet pakket voor zowel stadsfietsen als elektrische fietsen te bieden. Graag nodigen wij u dan ook uit in onze showroom om u professioneel te laten adviseren door een van onze ervaren medewerkers. Zij zijn als geen ander in staat uw wensen op een passende manier te verwezenlijken.
 
Werkman Tweewielers heeft ervaren eigen monteurs in dienst die alle producten van binnen en van buiten kennen en hier voor de nodige cursussen volgen. Daarnaast kunnen zij onderhoud aan uw fiets verzorgen en zijn deze gespecialiseerd in fietsen met trapondersteuning.
 
Kortom, Werkman Tweewielers blinkt uit in flexibiliteit en bied u de mogelijkheid op kleine reparaties even te wachten. Of het nu gaat om onderhoud aan uw bestaande producten of het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte fiets u bent bij ons aan het goede adres.