DroomPark De Zanding - Otterlo


DroomPark De Zanding

adres.png Vijverlaan 1
spacer.png 6731 CK Otterlo

telefoon.png 0031 (0)88 055 1500

mail.png dezanding@droomparken.nl
website.png www.droomparken.nl/dezanding

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur.


 

De Zanding op de Veluwe

Nieuws: het nieuwe overdekt zwembad is geopend!

DroomPark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. De Zanding is gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht en bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt. Wilt u wild zien? Achter het park staat u regelmatig oog in oog met een koppel edelherten of talloze reeën.

Een bungalow huren of kopen? Op dit luxe en kindvriendelijke vakantiepark op de Veluwe vindt u diverse prachtige vakantiehuizen en kunt u natuurlijk ook prima kamperen op één van de vele ruime kampeerplaatsen. Op vakantiepark de Zanding zijn de ontwikkelingen in volle gang en heeft u diverse mogelijkheden om te investeren in uw eigen tweede huis.

Op DroomPark de Zanding vindt u een heerlijk zandstrand en natuurmeer, waar in gezwommen en van hartenlust gespeeld kan worden in de uitgebreide en avontuurlijke speeltuinen op het Avonturen Survival Eiland. En u kunt heerlijk genieten van een plezierige wandeling of gaan vissen of roeien in een speciaal deel van het meer.

Avonturen Survival Eiland
Midden op het meer ligt het spannende Avonturen Survival Eiland! Kleine kinderen vermaken zich in de speciaal voor hun leeftijd aangepaste speeltoestellen, terwijl wat oudere kinderen veel klim- en klauterplezier beleven in het 11 meter hoge super klimnet of op de kabelbaan. Op dit gave avontureneiland wordt door onze partner de Beekse Hoeve veel leuke uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Voor meer informatie over deze activiteiten klikt u hier. Zo kunt u bijvoorbeeld kanoën, vlotbouwen, boogschieten of uw geluk proberen op de heuse survivalbaan!