Theehuis Grootveen

Theehuis Grootveen

Goorsteeg 54
6718TA Ede

e-mail: theehuisgrootveen@kpnmail.nl
Tel: 06 53781261

Theehuis Grootveen

Tussen Lunteren en Ede, met een fantastisch uitzicht op de landerijen, is het theehuis Grootveen te vinden. Gelegen vlakbij het prachtige gebied rondom Lunteren is het een ideale plek om even te rusten na een lange wandeling of fietstocht.

Het theehuis wordt gerund door Gerrit Hoogenraad die in drie jaar tijd een schuur waarin koeien stonden ombouwde tot een nostalgisch ingerichte ruimte.

Het Theehuis‘Grootveen’ is gelegen in een grote schuur op het erf van een boerderij. Deze schuur heeft aparte sanitaire voorzieningen en een mooie ‘ouderwetse’ ruimte waar je kan genieten van een heerlijk bakje koffie of thee ,fris en een biertje. En natuurlijk de kinderen lekker kunnen spelen.

Al jaren lang verkopen we eieren aan huis en hebben veel vaste klanten. Vooral in de zomerperiodes komen veel vaste toeristen,deze mensen maken graag gezellig een praatje met ons en andere klanten die langs komen. Vaak zitten ze een tijd te praten. En zo ontstond het idee om er een theehuis van te maken.

Nu lijkt het ons dan ook leuk om deze mensen meer te bieden dan alleen eieren.

In ons Theehuis willen wij deze mensen onze kwaliteiten en zorg laten zien, waar ze onder het genot van een kopje thee of koffie hun verhalen kunnen delen en kunnen genieten van de gastvrijheid. Het Theehuis richten we op omdat we genieten van de verschillende- en unieke mensen met ieder hun eigen verhalen.


In het theehuis Grootveen kunnen recreërende voorbijgangers, zoals wandelaars en fietsers, genieten van een kopje koffie, thee of een ander drankje, zoals een glaasje wijn of een glas bier. Tot nog toe is dat alleen mogelijk op de dinsdag ,vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

Goorsteeg 54
6718TA Ede

e-mail: theehuisgrootveen@kpnmail.nl
Tel: 06 53781261