Fietsen in Ede

Ede is bij uitstek de mooiste fietsgemeente van Nederland. Niet alleen ligt Ede in het hart van de Veluwe, maar ook in het hart van de Foodvalley en dus in smaakmekka van Nederland. U vindt hier de mooiste fietsroutes in afwisselende landschappen. Waar elders in Nederland kun je in één dag door liefst vijf verschillende landschappen fietsen. Waar elders in Nederland kun je langs zoveel ecologische- en boeren verkooppunten fietsen voor de heerlijkste en meest verse foodproducten. Kaas, vlees, wijn, honing, asperges. Noem maar op en je kunt het direct bij de bron aanschaffen. Dat is een mooie ervaring die u uzelf beslist eens cadeau moet doen.

Natuur, Food en Cultuur

Maar niet alleen natuur en food zijn kenmerkend voor Ede. Wist u dat het Rijksmuseum Kroller Muller en het Nationaal Park de Hoge Veluwe in Ede liggen? In 2015 is het van Gogh jaar waar wij ook veel aandacht besteden met onder andere een speciale van Gogh fietsroute naar het museum.

Verblijf en bereikbaarheid

Wilt u overnachten in Ede, dan hebben wij tientallen adressen voor uitgezocht met campings B&B en hotels. Voor iedere portemonnaie een oplossing. Ver vindt u op onze site informatie en tips over terrassen onderweg, fietsoplaadpunten, gratis parkeerplaatsen, fietsenwinkels, verhuuradressen en servicepunten en bereikbaarheid van Ede.

Deze site

De website van Fietsen in Ede is opgezet om u als fietser complete informatie te kunnen aanbieden, zodat u niet bij verschillende sites hoeft te gaan zoeken. We willen compleet zijn, volledig en actueel.  Plus leuke tips geven zodat uw dagje fietsen in ede altijd een succes wordt. De site is opgezet en geschreven door lokaal bekende mensen. De fotografie is van natuurfotograaf Gerard Veerling uit Ede.

Op het moment dat u dit leest wordt er nog aan de site gewerkt. Dagelijks worden er onderwerpen bijgeplaatst en nieuwe routes toegevoegd zodat we bij het begin van het fietsseizoen helemaal up-to-date zijn. En uiteraard houden we u op de hoogte over de komst van het fietsexperience centrum "De Fietser" die in 2016 in Ede haar deuren opent.  Wilt u informatie over deze site of wilt u iets aan ons melden, mail van svp aan gerard@veerling.nl

Veerling Media
gerard@veerling.nl