Minicamping t Rakkertje - Otterlo


Camping t'Rakkertje

Fam. Langerak
adres.png Koeweg 12
spacer.png 6731 SJ Otterlo

telefoon.png 0318 - 591920

mail.png langerak@filternet.nl (Reserveringen)
website.png www.hetrakkertje.nl


Al menig jaar weten vele mensen de rust op camping 't Rakkertje nabij de Hoge Veluwe te waarderen. Om te ontspannen, te recreëren, de omgeving te verkennen door een fietstocht, of door een lange of korte wandeling te maken.

Op ons bedrijf is in de loop van de tijd heel wat veranderd. Zo is na de varkenstak ook de rundveetak afgestoten. Onze buren zijn met hun bedrijf gestopt, hier komen drie bungalows.

De omgeving met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen biedt ruime mogelijkheden tot fietsen en wandelen.

Ontdek ook de vele fietspaden op de Veluwe, die u leiden naar de mooiste plekjes van Nederland aan de hand van het fietsknooppuntensysteem, waarbij u zelf de route kan bepalen. En natuurlijk kunt u ook altijd één van de standaardroutes gebruiken. Ook wandelen kunt u fantastisch doen. Een paar minuten lopen en u staat midden in het bos. Ontdek de schoonheid en rust rond Otterlo!

De minicamping is geschikt voor senioren en gezinnen met jonge kinderen. De camping is voorzien van een kinderhoek, waar kinderen gebruik kunnen maken van een zandbak, een schommel en het speelgoed wat daar aanwezig is.

Neem gerust de tijd om deze site eens door te nemen. U kunt foto's van onze camping bekijken, u vindt er informatie over de omgeving en de prijzen. Voor reserveren en/of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U vindt onze gegevens op de pagina 'reserveren'.

Aankomst/vertrek niet op zondag.