GRATIS PARKEERPLAATSEN IN EDE

   

Station Ede-Wageningen. Gratis P&R parkeerplaats Station Ede-Wageningen.


Om te beginnen natuurlijk de gratis P&R parkeerplaats bij Station Ede-Wageningen. Als u met de auto aankomt en op het station een OV fiets wilt huren. Niet buiten de vakken parkeren.

Gratis parkeren Station Ede-Wageningen.JPG (1)

 

Station Ede Wageningen kaart.jpg

 

 

Restaurant de Langenberg Ede. (Pannekoekenhuis) Drink een kopje koffie voor de start of eet een pannenkoek na afloop.


Bovenaan de Arnhemseweg in Ede (als u op de Rijksweg 224 naar Arnhem rijdt dan licht het het bij de rotonde) Parkeren kunt u gratis op het terrein van het pannenkoekenhuis of een eindje verderop bij de tank (Shermantank uit de 2e wereldoorlog) Aan de overkant van de rotonde zijn ook veel gratis parkeerplaatsen met directe toegang tot de fietsroutes over de hei richting Otterlo.

NIK_1240.JPG

 

 

Pannekoekenhuis Arnhemseweg Ede kaart.jpg

Gratis parkeren op groot terrein bij de Sysselt


Bij de Sysselt (vlak bij het Station) is een groot en gratis parkeerterrein waar u de auto zonder problemen de hele dag kunt achterlaten. Vanuit de Sysselt lopen prachtige fietspaden langs de Heide richting Oosterbeek Wolfheze of Planken Wambuis. Tevens historische Airbourne routes (Slag om Arnhem)

gratis parkeren syssel ede.JPG

 

   gratis parkeren sysselt Ede kaart.jpg

Gratis parkeren bij de ingang van het Edese bos


Ten Noorden van Ede (richting Otterlo) vindt u het Edese bos. Aan de ingang van het Edese bos begint een belangrijke fietsroute richting Heidegebieden, Otterlo en Planken Wambuis. Als u richting Otterlo rijdt, bij de eerste rotonde rechts en meteen weer links het bos in.

NIK_9841.JPG

 

 

 Gratis parkeren Edese Bos kaart.jpg

 

Gratis Parkeren bij de Zuidginkel


Bij Restaurant de Zuidginkel (langs de N224 tussen ede en Arnhem) vindt u twee gratis parkeerplaatsen. Bij het restaurant (ook met terras, koffie en appelgebak) of aan de overkant naast de Schaapskooi. Ga vooral even bij de schapen kijken als ze niet op de heide lopen.

gratis parkeren zuidginkel ede.JPG

 

 Gratis parkeren Zuidginkel Ede kaart.jpg

 

Gratis Parkeren bij Planken Wambuis

Bij Restaurant Planken Wambuis (langs de provinciale weg N224 van Ede naar Arnhem) vindt u twee gratis parkeerplaatsen. Naast het Restaurant (ook met terras, koffie en appeltaart en een lunch) en tegenover het restaurant aan de ingang van natuurgebied Planken Wambuis. Hier lopen ook belangrijke fietsknooppunten routes naar Otterlo of de andere kant op richting Wolfheze of Oosterbeek.

gratis parkeren planken wambuis ede.JPG

   gratis parkeren planken wambuis kaart.jpg